Sport

Ruben Visse nyerte az EPT London főversenyét

kártya póker (póker)
kártya póker (póker)

A holland Ruben Visser győzelmével ért véget az European Poker Tour London főversenye, hármas alkut követően 600 ezer fontot tehetett zsebre.

A finálét rendezték az EPT London Main Eventjén, a döntő telis-tele volt sztárjátékosokkal, közülük a holland Ruben Visser lett a bajnok, aki 600 ezer fontot keresett győzelmével – írja a Poker.hu.

Az 5250 + 250 font nevezési díjú European Poker Tour London főversenyén a nyolcfős finálét rendezték a hétvégén. A döntőben olyan nagyágyúk szerepelhettek, mint a nyolcadik helyen végző Chris Moorman (a világ legeredményesebb online játékosa), vagy az amerikai Steve O’Dwyer, aki az elmúlt másfél évben 15 nívós versenyen volt finalista, most pedig az ötödik helyet szerezte meg.

Egyel előrébb végzett a norvég Team PokerStars Pro, Theo Jorgensen, míg a top háromba olyan nevek tudtak odaférni, mint a litván Mantas Visockis, a svéd Olof Haglund és a rendkívül sikeres fiatal holland pókerzseni, Ruben Visser.

Ők hárman végül alkut kötöttek egymással, Visockis 377 ezer, Haglund 427 ezer, míg Visser 445 ezer fontot kapott, további 140 ezer fontért pedig továbbjátszottak.

Ez a bajnokot illette meg, a győzelmet pedig Visser tudta megszerezni, miután a párbajban A-Q lapokkal felülmúlta Visockis T-T lapjait, így a holland 595 ezer font nyereménnyel és a bajnoki trófeával zárta az EPT London főversenyét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik