Sport

Nyerők lehetnek a vidis relikviák

Rajong a Vidiért, és büszke a hosszú évek alatt összegyűjtött ereklyékre? Mutassa meg, és nyerjen értékes ajándékokat! – hirdeti a Videoton FC új kezdeményezése.

Készítsen fényképet, melyen féltve őrzött vidis emléktárgyaival, ereklyéivel látható, majd küldje el a következő e-mail címre: jatek@vidi.hu. A beküldési határidő: 2013. március 19. A beküldött fényképek elbírálását a klub szakmai zsűrije végzi, akik a relikviákon kívül az ötletességet, kreativitást is figyelembe veszik.

A három legjobb fénykép bekerül a piros-kék klub 2013-as tavaszi kiadványába, sőt a győztes fotó beküldője egy eredeti Vidi-mezzel gyarapíthatja vidis gyűjteményét. A második és harmadik helyezett sem marad ajándéktárgy nélkül, ők ugyanis egy-egy eredeti vidis bögrét és baseballsapkát kapnak ajándékba.

A részvétel feltételei: egy fénykép a beküldőről, amely vidis ereklyékkel, ajándéktárgyakkal díszített környezetben készült.

Eredményhirdetés: 2013. március 22.

A nyerteseket telefonon és e-mailben is értesítik a szervezők. Valamennyi beérkezett fényképet közzétesznek a klub hivatalos Facebook-oldalán.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik