Sport

Egy Pasi vezet Londonban

póker, zseton (zsetonok, )
póker, zseton (zsetonok, )

32 főre csökkent az European Poker Tour London főversenyének mezőnye, az élre a finn Pasi Sormunen állt.

Az egyik legizgalmasabb játéknapot, a hármas számút rendezték az EPT London főversenyén. A megmaradt 113 fős mezőny ugyanis pénzbe ért, a nap végére pedig már csak 32-en maradtak, amikor is a finn Pasi Sormunen gyűjtötte a legtöbb zsetont, így jelenleg ő pályázik a legtöbb eséllyel a bajnoki címre – írja a Poker.hu.

113 játékos részvételével folytatódott az European Poker Tour London 5250 fontos főversenye. Az élen a litván Mantas Visockis állt, ő vezette a mezőnyt, amiben még 17 zsugás pénz nélkül maradt, ugyanis csak 96 főt díjaztak.

Végül a leghálátlanabb végeredményt, a 97. helyet Matthew Ashton szerezte meg. Bubi-tíz kombinációval ment allin, Pasi Sormunen és Stephen Lacey is megadtak. Az asztalra a T-7-J-K-Q lapok érkeztek, és bár párja lett Ashtonnak, Lacey A-2-jéhez sort kapott.

Ebben a partiban nem Sormunen győzedelmeskedett, a nap végére, amikor már csak 32-en maradtak, azonban ő rendelkezett a legtöbb zsetonnal. 1 578 000 chipet csomagolhatott el, amivel hatalmas esélye nyílt a 700 ezer fontos fődíjra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik