Sport

Berki Krisztián: Magamat kell legyőznöm

berki-krisztian(2)(960x640)(1).jpg (berki krisztián)
berki-krisztian(2)(960x640)(1).jpg (berki krisztián)

A lólengés olimpiai bajnoka idei első Világkupa-versenyére készül.

A Felix Promotion sportmenedzser-irodával együttműködő tornász tudja, olimpiai bajnokként az idén mindenki az ő skalpjára vadászik, de ez nem zavarja, sőt.

Azt mondja, a legfőbb ellenfele saját maga lesz a hétvégi, francia viadalon, amelynek helyszíne: La Roche-sur-Yon.

„Úgy érzem, magamat kell legyőznöm ezen a versenyen. Magamnak kell bizonyítanom, hogy tökéletesen be tudom mutatni a gyakorlatomat, hogy tényleg jó formában vagyok. A mezőnyről egyelőre nem sokat tudok, de nyilván erős lesz, hiszen meghívásos Világkupa-versenyről beszélünk, amelyre az olimpia első nyolc helyezettjét invitálták, és a világranglista alapján még négy jó versenyzőt” – mondta London aranyérmese.

„Optimista vagyok, úgy érzem elég jól haladunk, bár az egy hónap múlva esedékes Európa-bajnokságig még van melónk bőven. Szépíteni, finomítani kell a gyakorlatomat, de elég lesz rá az idő, mert sok versenyünk lesz a következő hetekben. Megmondom őszintén, én már nagyon vártam a világkupákat, mert kiszakítanak a felkészülés monotóniájából. Talán furcsán hangzik, hiszen egy-egy verseny nagyon fárasztó, engem mégis felfrissítenek” – tette hozzá Berki Krisztián.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik