Sport

Purak Zoltán is továbbjutott az EPT Londonon

poker(960x640)(9).jpg (póker, kártya, )
poker(960x640)(9).jpg (póker, kártya, )

Hatalmas mezőny gyűlt össze az European Poker Tour London főversenyének második selejtező napján, ahonnan magyarjaink közül csak Purak Zoltánnak sikerült továbbjutni.

Az 1/B jelű selejtező nappal folytatódott a londoni pókerfesztivál részeként az EPT főversenye. A nap végére kialakult az egyenes kieséses szakasz 365 fős mezőnye, ahová még Purak Zoltán tudta magát átverekedni – írja a Poker.hu.

Az 5250 font nevezési díjú European Poker Tour London főversenyén a második selejtező napot rendezték. Összesen 411 játékos indult, amivel a teljes létszám 647 főre nőtt. Ők 3 235 0000 font nyereményalapot hoztak létre, amiből az első 700 ezret tehet majd zsebre.

A híresebb játékosok közül a világ legjobb online játékosának tartott Chris Moorman, a mindenki által imádott svéd ikon, Viktor Blom, honfitársa Ilari Sahamies és a holland Team PokerStars Pro, Lex Veldhuis is továbbjutott.

A magyarok két indulója közül sajnos Németh András kiesett, a mostanság remek formában lévő Purak Zoltán viszont továbbjutott. 14 900 zsetont gyűjtött, amivel jócskán lemaradt a chipleader pozíciót megszerző spanyol Sergio Aidotól, aki 215 ezer chippel végzett az élen.

Összesen 365 fő kvalifikálta magát az egyenes kieséses szakaszra, ők a 94 fizetős helyért és természetesen a bajnoki címért folytatják majd a küzdelmeket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik