Sport

Nem jött össze a magyaroknak az EPT London főversenye

Sajnos mindhárom selejtezőből bejutott magyar búcsúzni kényszerült az European Poker Tour London főversenyének második napján. A mezőny élére a litván Mantas Visockis állt.

Nem sikerült magyarjainknak az EPT London főversenye, Purak Zoltán, Vizsnyiczai Zsolt és Barsi Róbert is távozni kényszerült az egyenes kiesés szakasz második napján, és pénz nélkül zártak – írja a Poker.hu.

356 játékos ülhetett asztalhoz az European Poker Tour London 5250 fontos főversenyének „Day 2” elnevezésű napján. A mezőnyben három magyar volt, Purak Zoltán 14 900, Barsi Róbert 15 000, míg Vizsnyiczai Zsolt 29 000 zsetonnal folytathatta. Ezzel a hátsó fertályban foglalhattak helyet.

Az átlagzseton 55 ezer volt, így mindegyikük az életben maradásért küzdött és a 96 fős fizetős helyekért. Sajnos azonban nem jött össze az újabb továbbjutás, mindhárman kiestek, amikor is a mezőny leharmadolódott, és 113 játékosra fogyott.

Az élre a litván Mantas Visockis ugrott, 522 ezer zsetont gyűjtött, amivel olyan nagy sztárokat előz meg, mint Mike MacDonald, Chris Moorman, Thei Jorgensen, Salvatore Bonavena és Viktor Blom.

A harmadik napon biztosan beér pénzbe a mezőny, amikor is az első díjak 8 ezer fontot érnek, míg a bajnok 700 ezer fontot vághat majd zsebre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik