Sport

Igazi világsztárok tisztelik meg Erdei meccsét

Marvelous Marvin Hagler (Marvelous Marvin Hagler)
Marvelous Marvin Hagler (Marvelous Marvin Hagler)

Többek közt az egykori középsúlyú világbajnok Marvelous Marvin Hagler lesz a hónap végén esedékes egymillió dolláros szupertorna díszvendége.

Március 30-án, Monte Carloban húz legközelebb kesztyűt a korábban két súlycsoportban is világbajnok Erdei Zsolt, a “Monte Carloi Millió Dolláros Szupernégyes” nevű rendezvényen. Az orosz Denis Grachev lesz az ellenfele. A hírek szerint az esemény rangját a középsúlyú legenda Marvelous Marvin Hagler emeli, aki a helyszínen követi majd figyelemmel a gálát – számol be a profiboksz.hu.

Hagler a ’80-as években nagyjából hét éven át volt a középsúly világbajnoka, és pályafutása alatt mindhárom szervezet világbajnoki öveit begyűjtötte, továbbá olyan nevekkel mérkőzött, mint Thomas Hearns, Roberto Duran, vagy éppen Sugar Ray Leonard.

Érdekesség, hogy a gálán Stan Christodoulou – Hírességek Csarnoka tag – mérkőzésvezető is a kiemelt vendégek között lesz. Ő vezette a a 30 évvel ezelőtti Hagler vs. Duran címmeccset. A gála harmadik díszvendége a korábbi WBA és IBF nagypehelysúlyú világelső Brian Mitchell lesz, akit 2009-ben iktattak be a Hírességek Csarnokába.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik