Sport

Kozák Danuta nem foglalkozik Janiccsal

kozák danuta (kozák danuta, )
kozák danuta (kozák danuta, )

Douchev-Janics Natasa "nagy visszatérésével" hirtelenjében három szereplőssé válhat a női K-1-esek versenygése a világbajnoki szereplésért.

Ahogyan arról írtunk,hétfőn Douchev-Janics Natasa levélben jelezte, hogy mégis Magyarországon szeretné folytatni pályafutását. (JANICS NATASA LEVELÉT ITT OLVASHATJÁTOK EL.) De vajon miként fogadta a hírt Natasa két talán legnagyobb honi vetélytársa?

„Örülök Natasa visszatérésének. Látják, én voltam az egyetlen, aki egy percig sem hitt abban, hogy elmegy. Nekem lett igazam. Kár, hogy így kellett rájönnie arra, milyen jó Magyarországon kajakosnak lenni” – nyilatkozta a Nemzeti Sportnak a háromszoros olimpiai bajnok Kovács Katalin.

A 2013-tól Újpesti színekben versenyző londoni olimpiai bajnok Kozák Danuta nem különösebben foglalkozott a hírrel. „Edzőtáborban vagyok, így az internetről értesültem Natasa szándékáról. Mivel eddig is kizárólag a saját munkámra, az edzéseimre koncentráltam, ezután sem lesz másképp, tehát maximális erőbedobással folytatom a felkészülésemet, függetlenül attól, kik lesznek a vetélytársaim” – reagált az sportnapilap kérdésére csak profi egyéni sportolókra jellemző gondolkodással Danuta.

A háromszoros olimpiai bajnok egy rendkívül szövevényes történet végén gondolta meg magát, az ősz óta eltelt időszak eseményeit itt foglaltuk össze. A magyar szövetség egyértelműen örül az olimpiai bajnok döntésének, egyelőre az a kérdés, melyik klub színeiben versenyezhet újra magyarként, míg a szerbek megértőek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik