Sport

„Hazát nem cserélgetünk, mert nem fehérnemű!”

Douchev-Janics Natasa (douchev-janics natasa, )
Douchev-Janics Natasa (douchev-janics natasa, )

A honlapunkon található szavazás pillanatnyi állása szerint a „szurkolók", hozzászólók kétharmada nem engedné újra magyar színekben versenyezni Douchev-Janics Natasát.

Ahogyan arról írtunk, hétfőn Douchev-Janics Natasa levélben jelezte, hogy mégis Magyarországon szeretné folytatni pályafutását.

(JANICS NATASA LEVELÉT ITT OLVASHATJÁTOK EL.)

A háromszoros olimpiai bajnok egy rendkívül szövevényes történet végén gondolta meg magát, az ősz óta eltelt időszak eseményeit itt foglaltuk össze. A magyar szövetség egyértelműen örül az olimpiai bajnok döntésének, egyelőre az a kérdés, melyik klub színeiben versenyezhet újra magyarként.

Olvasóink azonban sokkal megosztottabbak Janics elhatározását és a tárt karokat illetően. Alig egy órával a honlapunkra feltett, „Visszafogadjuk-e Natasát?” kérdésre több mint ezer szavazat érkezett – látogatóink cirka kétharmada szavazott nemmel. Három óra elteltével már 3,5 ezren voksoltak és az arány a nem felé tolódott tovább (984 igen, 2487 nem)

Az, hogy érzelmi cunamit váltott ki Natasa döntése, nem is kérdés. A sport 24 mindkét cikkéhrengetegen szóltak hozzá és itt az elmarasztaló megnyilvánulások talán még nagyobb arányban vannak jelen, mint a megértőek. Éva például azt mondja: „Ez felháborító! Amilyen kiváló sportoló, jellemben olyan senkiházi!!!”, míg Zoltán sokkal toleránsabb: „Jöjjön! Lehet, hogy sok idő kellett neki, de belátta, hogy itt a helye!”

Zsófia is a nem örülünk tábort képviseli: „Ahogy lelépett, az példa értékű. Negatív példa. Helyette inkább támogassunk valóban Magyar tehetségeket, mert ők meg azért fognak elmenni, mert itt nem férnek oda a válogatotthoz.” Jutka is markáns véleményt fogalmazott meg: „Ó!!! Hát mégis csak???? (miután, ‘odakakiltunk’ a kenyéradónk asztalára????”) Hogy is van ez??? Mostmár jól fogja magát érezni??? Persze minden tiszteletem az elért eredményekér, de mint ember leszerepelt. Egyébbként HAZÁT nem cserélgetük, mert nem ‘féhérnemű!!!’ (magánvélemény).

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik