Sport

Győzelemmel nyitottak az ifik

jégkorong (jégkorong, )
jégkorong (jégkorong, )

Szoros mérkőzést hozott az ifjúsági jégkorongbajnokság döntőjének első meccse, ahol a juniordöntő első találkozójához hasonlóan a büntetők döntöttek a végén az Ocskay JA javára.

A két legjobb magyar U18-as találkozóján 24 másodperc esett a mérkőzés két gólja. Előbb Hamvai Szilárd szerzett vezetést a 43. percben, pillanatokkal később Bödök Bence egyenlített. A hosszabbítás sem járt eredménnyel, így jöhettek a büntetők. Itt pedig, akárcsak csütörtökön, a fehérváriak örülhettek, most Kocsis Ferenc szerezte a győztes gólt. A Fehérvár, 1-0-ra vezet a három győzelemig tartó szériában. A második találkozóra vasárnap délután kerül sor Budapesten, a Tüskecsarnokban.

Jegyzőkönyv:

Ifj. Ocskay Gábor Akadémia – MAC Budapest 2-1 – szétlövéssel (0-0, 0-0, 1-1, 0-0, 1-0)
Székesfehérvár, 200 néző

Vezette: Halassy, Nagy A., Mayer, Muzsik.
OGJA: Kornakker – Lengyel, Láday, Reisz, Szász, Pál, Szeller, Balogh, Szabó P., Szakácsi, Prácser, Hamvai 1, Vokla, Vincze P., Szabó D., Kiss P., Erdély, Kocsis F. 1, Pados. Vezetőedző: Kercsó Árpád.
MAC: Arany – Lakatos, Herszényi, Nagy P., Jászai, Majoross, Egyed, Stipsicz, Inglis, Bödök 1, Terbócs, Herner, Szalai, Schmál, Szautner, Tóth R., Fekete, Garát, Németh Á., Papp, Silló. Vezetőedző: Kangyal Balázs.

Kiállítások: -, illetve 4 perc

Edzőszemmel:

–  A döntő első meccse az esélyesebb csapat számára mindig nehéz. Ma a szerencse nem állt mellettünk, hiszen három kapuvasat is lőttünk – igaz, az ellenfél is egyet. Nem játszottunk jól, ennél több kell, de a szívünk a helyén volt. – mondta Kercsó Árpád, az Ifj. Ocskay Gábor Akadémia vezetőedzője

Ajánlott videó

Olvasói sztorik