Sport

Paul Volpe ismét WPT fináléba jutott

póker (póker)
póker (póker)

Két héten belül második World Poker Tour fináléjába jutott az amerikai Paul Volpe, ráadásul ismét ő rendelkezhet a legtöbb zsetonnal a döntő asztalon.

Lezajlott a World Poker Tour Bay 101 Shooting Star elődöntő napja, kialakult a hatfős finálé, amelyet majd az a Paul Volpe kezdhet meg az élről, aki az ezelőtti WPT-n, a Los Angeles Poker Classicon is döntőbe jutott, történetesen azon is első helyen – írja a Poker.hu.

44 játékossal folytatódott a WPT Bay 101 Shooting Star 7500 dolláros főversenye. A mezőny már biztos nyeremény tudatában szállhatott harcba az újabb célért, a döntőbe jutásért.

Az élen Paul Volpe állt, aki az elmúlt hetekben hihetetlen formában játszik, az LAPC főversenyén tíz napja második helyet szerzett, és 651 ezer dollárt kaszált.

Ennek az összegnek a megdöntésére és a helyezés megjavítására ismét esélye nyílt, ugyanis az elődöntő nap végén megőrizte vezető pozícióját, a legtöbb zsetonnal jutott be a fináléba.

Az odáig vezető úton olyan neves zsugások véreztek el, mint Jason Somerville, Carlos Mortensen, Andrew Lichtenberger, Kyle Julius, John Racener, Maria Ho, Bertrand Grospellier és Antonio Esfandiari.

A döntő másik nagy esélyese az All-Time Money List második helyezettje, Erik Seidel lesz, aki azonban már csak jócskán lemaradva követi Volpét. A fináléban 1 138 350 dollárt ér majd a bajnoki cím, amire rajtuk kívül még Chris Johnson, Joe Nguyen, WeiKai Chang és Joe Kuether pályáznak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik