Sport

Szurkoló zuhant a győri kispadra

Fradi szurkoló (fradi szurkoló)
Fradi szurkoló (fradi szurkoló)

Kellemetlen közjáték zavarta meg a Ferencváros-Győr női bajnoki kézilabda mérkőzést szerdán a Fradi csarnokban. Egy túl vehemens néző átesett a korláton és a vendég kispadon ülő játékosok közé zuhant.

Rangadót rendeztek szerdán a női kézilabda NB1-ben. BL csapataink meccseltek egymással, az NB1 második helyezett Fradi fogadta a bajnokságot vezető Győrt a népligeti csarnokban. A találkozó parázs csatát hozott, a házigazdák 2009 május, azaz közel négy év után szereztek pontot a Győr ellen (34-34).

A minden szempontból emlékezetes találkozó 47. percében azonban olyan történt, ami magyar pályákon eddig még biztosan nem; a Fradi egyik törzsszurkolója Szucsánszky emberhátrányos gólját követő örömében cirka három méter magasságból a korláton átesve “fejest ugrott” és ráesett a győri kispadon gyanútlanul ücsörgő Szepesi Ivettre. Szerencsére az ijedtségen kívül nem lett nagyobb baj.

Elek Gábor a Fradi mestere a mérkőzés után elmondta, a hétvégi Valcea elleni BL mérkőzés miatt nem készültek erre a találkozóra, nem érezték élet-halál kérdésnek a “semmiről sem döntő” meccset, de a lányok éppen azért nagyszerű sportemberek, mert minden körülmények között megpróbálják kiszolgálni a közönségüket.

Kollégája, a Győrt irányító Ambros Martin a játékvezetőkkel volt inkább elfoglalva, megállapítása szerint két BL -középdöntős csapat színvonalasabb bíráskodást érdemelt volna.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik