Sport

Paul Volpe vette át a vezetést a WPT Bay 101 Shooting Staron

A fiatal amerikai zsugás, Paul Volpe két hete már döntőzhetett a WPT LAPC-n, most pedig újra itt az esély előtte, hogy döntő asztalra jusson a WPT Bay 101 Shooting Star főversenyén.

Kezdetét vette az egyenes kieséses szakasz a World Poker Tour Bay 101 Shooting Star San Joséban rendezett főversenyén. A mezőny pénzbe ért a második napon, amikor is az élre a mostanság remekül játszó Paul Volpe állt – írja a Poker.hu.

A második játéknappal folytatódott a WPT Bay 101 Shooting Star 7500 dolláros főversenye. A 249 továbbjutó játékos a 4,7 millió dolláros nyereményalapért vette fel a harcot. Ebből a győztes több mint 1,1 millió dollárt tehet majd zsebre, míg az első pénzbeérő 15 ezer dollárral gazdagodik.

A nap során a mezőny elérte a 63 főt jelentő fizetős helyeket, sajnos rengeteg sztárjátékos maradt pénz nélkül, de nem volt ok panaszra, ugyanis még így is bőven akadt neves zsugás a továbbjutók között.

Itt van egyből Paul Volpe, aki két hete még a WPT Los Angeles Poker Classicon végzett második helyen, most pedig a 44 fős harmadik napos mezőny élére állt.

Természetesen mindenki az ő skalpjára vadászik majd, olyan kártyások, mint Maria Ho, Antonio Esfandiari, Erik Seidel, John Racener, Carlos Mortensen, Andrew Lichtenberger, Jason Sommerville és Bertrand Grospellier.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik