Sport

Utaznak a halhatatlanok

wichmann tamás (wichmann tamás)
wichmann tamás (wichmann tamás)

Székelyudvarhelyen,Csikszeredán és Sepsiszentgyörgyön tart előadást Rejtő Ildikó és Wichmann Tamás "a Magyarság és a Sport szolgálatában”.

A Halhatatlanok Klubja tagjai a korábbiakhoz hasonlóan azzal a céllal kelnek útra, hogy idehaza és a Kárpát medence különböző városaiban saját példájukon keresztül, elsősorban a fiataloknak hirdessék a szorgalmas, becsületes  munka értékét, irányitsák a figyelmet a magyar sport világraszóló eredményeire.

Ezúttal Rejtő Ildikó, a Nemzet Sportolója, kétszeres olimpiai bajnok vívónő és Wichmann Tamás, kilencszeres világbajnok kenus készül az utazásra. Török László,a Magyar Rádió korábbi riportere  is elkíséri őket, aki moderátorként vezeti majd az élménybeszámolókat, amelyeket a két kiváló versenyző győzelmeit felidéző filmek levetítése is tarkítja és természetesen arra is lehetőség nyílik, hogy a halhatatlanok a  jelenlévők kérdéseire válaszoljanak.

Rejtő Ildikó és Wichmann Tamás  március 11-én hétfőn a romániai Székelyudvarhelyen, kedden, 12-én Csikszeredán a Művelődési Házban,  szerdán, 13-án  pedig Sepsiszentgyörgyön a Székely Múzeum Bartók termében  találkozik  a helyi fiatalokkal.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik