Sport

Arattak magyarjaink a Full Tilt Pokeren

dollár (dollár, )
dollár (dollár, )

Hat magyar játékosunk döntőzött a Full Tilt Poker vasárnapi nagyversenyein, közülük „birs320” nyerte a legtöbbet, 34 ezer dollárt vághatott zsebre.

Fantasztikus vasárnapot tudhatnak maguk mögött a magyar online zsugások. Hatan is döntőbe jutottak a Full Tilt Poker nagyversenyein, „belabacsi”, „garai10”, „heavenwalker”, „AAStranger88”, „theg8str8” és a legtöbbet nyerő „birs320” is finálés helyezéssel térhetett nyugovóra – írja a Poker.hu.

Régóta nem látott sikereket értek el a magyar kártyások a Full Tilt Pokeren – most szerencsére annyi volt, hogy szép sorjában kell végigmenni rajtuk.

Az első nagy eredményt „garai10” érte el, aki a The $100k Double Deuce tornán jutott a 3. helyig, amiért 11 352 dollárt tehetett zsebre. Őt követte „heavenwalker”, aki a The Sunday Brawlon szerzett 4. helyezést, melyért 17 ezer dollárt kapott.

A 350 ezer dollár garantált versenyen két magyar is döntőzhetett, „AAStranger88” a 8. helyen 8 576 dollárt, míg hazánk legjobb online játékosának tartott „bélabácsi” a 6. helyen 17 153 dollárt nyert.

Az Extra Multy-Fifty tornán „thegr8str8” jutott be a fináléba, ahol négy főnél alkut kötöttek, ő a harmadik helyen végzett, amiért 9 624 dollárt tehetett zsebre.

A vasárnap legnagyobb nyereményét „birs320” szerezte meg: a T-Rex elnevezésű tornán az ezüstéremig jutott, amiért 33 818 dollárt kapott.

Bár magyar tornagyőzelem nem született a Full Tilt Pokeren vasárnap, így is kiemelkedőn jól szerepeltek hazánk zsugásai, összességében 100 ezer dollárt, nagyjából 22 millió forintot nyertek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik