Sport

Két magyar bajnoki cím is született a PokerStarson

magyar zászló (magyar zászló, )
magyar zászló (magyar zászló, )

A PokerStars The Big 11 versenyén „mipikeSEK”, míg a The Hot 33-on „losa811” menetelt szombaton győzelemig, ketten összesen 24 ezer dollárt nyertek.

Újfent remekül szerepeltek magyarjaink a PokerStars szombati versenynapján. „mipikeSEK” és „losa811” révén két tornagyőzelem született, összesen 24 ezer dollárt kaszáltak – írja a Poker.hu.

Folytatódott a magyar zsugások remeklése a PokerStars online tornáin. Elsőként a The Hot 33-on született szép magyar siker. A versenyre közel ezerötszázan neveztek, a nyereményalap így 44 ezer dollárra nőtt.

200 játékost díjaztak, amiből a legnagyobb szeletet a „losa811” névre hallgató magyar játékos csípte meg. Történt ugyanis, hogy egészen az első helyig menetelt, a párbajban a portugál „sir_wake29”-t tudta felülmúlni. A bajnoki címe egészen pontosan 7 433 dollárt hozott neki a konyhára.

Még ennél is fényesebb véget ért a PokerStars The Hot 11 versenye, melyre több mint tizenegyezer játékos verődött össze. A nyereményalap 115 ezer dollár lett, a bajnoknak 16 ezret raktak félre ebből.

A torna itt is magyar győzelemmel ért véget, ráadásul a harmadik helyen is magyar bronzéremnek örülhettünk. Sokáig egyébként úgy tűnt, hogy házi párbaj döntőt rendeznek, de végül „madroo75” lecsúszott erről, a harmadik pozíció így is 8 100 dollárt eredményezett számára.

A Heads Upba magyar részről „mipikeSEK” jutott be, míg ellenfele a portugál „doranhao” volt. A párbajban itt sem örülhettek az Ibériai-sziget lakói, ugyanis ismét a Kárpát-medencébe került az aranyérem.

„mipikeSEK” 16 100 dollárt vághatott zsebre győzelméért, „doranhao” pedig 11 570 dollárt kapott vigaszdíjul.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik