Sport

Így látta a rangadót

Szikora Melinda a Fehérvár KC kapusa ismét a mezőny egyik legjobbja volt a Duanújváros elleni nőikézi rangadón. A meccs értékelésén kívül egyéb érdekességgel is szolgált.

– A kevés gól okát én abban láttam, hogy egyrészt nagyon sok hibát vétett mindkét csapat, másrészt úgy érzem – remélem, nem tűnik szerénytelenségnek – a kapusteljesítmény egyik oldalon sem volt rossz! A mi védekezésünk stabilabb volt, ezért nyertük meg mi a rangadót. Egész héten kemény edzésekkel készültünk, Pål Oldrup Jensen folyamatosan figyelt arra, hogy kicsit se eresszünk le, rápörögtünk erre a mérkőzésre, mert tudtuk, hogy nehéz dolgunk lesz. Alaposan feltérképeztük most is ellenfelünk gyengéit, és ennek meg is lett az eredménye. – nyilatkozta a 21-18-as fehérvári győzelemmel zárult mérkőzésről.

Egy új, szürke mezben láthattuk a fehérvári kapusokat, amelynek a színén felül is van egy különlegessége!

– Az én ötletem volt, hogy legyen velünk egy kis rész Susuból – Sugár Tímea kapusedzőből – a pályán egy tőle származó idézet formájában, amely így szól: “A mi erőnk abban rejlik, hogy a reálisat meg tudjuk csinálni, a csodát pedig meg akarjuk.” Szerintem ez nagyon egyedi! – tudtuk meg Szikora Melindától.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik