Sport

Remekelt a magyar bunyós Nevadában

bokszkesztyu(960x640)(2).jpg (bokszkesztyű, ökölvívás, )
bokszkesztyu(960x640)(2).jpg (bokszkesztyű, ökölvívás, )

Szellő Imre a nemzetközi sportági szövetség, az AIBA félprofi csapat-világbajnokságáa alapszakaszának utolsó fordulójában is győzött.

A milánói Dolce and Gabbana Italia Thunder 85 kilós magyar ökölvívója pontozással győzte le az amerikai riválisnál bokszoló ellenfelét, a svéd Kennedy Katendét.

Szellő Imre szombatra virradó éjszaka a nevadai Renóban, az Eldorado Hotel and Casino nagytermében lépett szorítóba, és jelentős szerepet játszott abban, hogy csapata 0:2-ről fordítva 3:2-re verje az USA Knockouts gárdáját.

Sikerével az itáliai nemzetközi alakulat a második helyen végzett csoportjában a kazah Asztana Arland mögött, és az elődöntőben az A csoport harmadikjával, a Poland Hussars együttesével mérkőzik.

Szellőnek ebben a szezonban három győzelem mellett egy veresége van, a három idényt összesítve pedig 9:3 a mérlege. A magyar öklöző a közelmúltban a számára szokatlan 91 kilós súlycsoportban, tehát nehézsúlyban megnyerte a debreceni Bocskai István Emlékversenyt – azaz az amatőrök között is eredményes.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik