Sport

Nem adja fel a Lakers

Kobe Bryant  (kobe bryant, los angeles lakers, )
Kobe Bryant  (kobe bryant, los angeles lakers, )

A Kobe Bryant vezette Los Angeles-i kosárlabdacsapat újabb fontos győzelmet könyvelhetett el az NBA-ben.

Ugyan a Minnesota Timberwolves keretét jelenleg sérülések tizedelik, az arany-liláknak csak és kizárólag saját magukra kell koncentrálniuk a szezon további részében, ha oda akarnak érni a rájátszást érő helyek egyikére. A Tavasok hátránya nem behozhatatlan, de a bivalyerős nyugati konferenciát ismerve nincs könnyű dolga a jelenleg a kilencedik helyen álló Los Angelesnek.

Magyar idő szerint csütörtökön hajnalban a Timberwolves látogatott a Staples Centerbe, ám a Lakers most esélyt sem adott ellenfelének a győzelemre, végig vezetve húzta be Mike D’Antoni legénysége a mérkőzést. A hazaiak szekerét ki más húzta volna, mint Kobe Bryant, a veterán dobóhátvád 33 ponttal zárt, igaz, Dwight Howard dupla-duplás teljesítménye (11 pont, 13 lepattanó) is elkélt a győzelemhez.

Nyert a másik Los Angeles-i csapat, a Clippers is, amely az Indiana Pacers otthonában diadalmaskodott a 29 pontot szerző Chris Paul vezérletével. Chicagóban Joakim Noah-nak tapsolhattak a nézők a Philadelphia elleni siker alkalmával, ugyanis a Bulls centere 23 pontot, 21 lepattanót és 11 blokkot jegyzett, vagyis tripla-duplával zárta az estét.

KEredmények – NBA, alapszakasz
Indiana Pacers – Los Angeles Clippers 91-99
Chicago Bulls – Philadelphia 76ers 93-82
Los Angeles Lakers – Minnesota Timberwolves 116-94

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik