Sport

Volpe lecsapott a doronggal

póker, zseton (zsetonok, )
póker, zseton (zsetonok, )

Az amerikai tornaspecialista, Paul Volpe jutott be legtöbb zsetonnal a World Poker Tour Los Angeles Poker Classic döntőjébe.

Az ötödik, egyben az elődöntőt jelentő játéknappal folytatódott aWorld Poker Tour Los Angeles Poker Classic főversenye. Az élen a brit profi,Toby Lewis állt, ő vezette azt a 18 fős mezőnyt, akik már mind a fináléért szállhattak harcba. Közülük már csak hatan maradtak, ők alkotják majd a döntő mezőnyét, az élen az amerikai MTT (multi-table tournament) specialista, Paul Volpe kezdhet – írja a Poker.hu.

A nap folyamán búcsúzó 12 pókeres közül a legnevesebb az a Jeremy Ausmus volt, aki a harmadik napon még az élen állt, a 12. hely viszont a megállót jelentette most számára. A tavalyi világbajnoki ötödik zsugás 71 ezer dollárt tehetett zsebre, aminél viszont biztosan többet nyer majd az a Paul Volpe, aki nem ismert kegyelmet az elődöntőben, és a legtöbb zsetont gyűjtve szerezte meg a vezetést a hatfős fináléra.

Ott lehet majd a döntő asztalon Lewis is, aki bár rontott pozícióján, de még így is nagy esélye van a bajnoki címre, mely kereken egymillió dollárt ér majd a patinás versenyen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik