Sport

Újra élő bunyó a Sport TV-n

Hosszú kihagyás után ismét lesz Magyarországról élő ökölvívó-közvetítés a televízióban.

A Sport Televízió és a Rácz Félix menedzser által fémjelzett Ferobox Event ugyanis megegyezett a március 23-i, szentesi bokszgála közvetítéséről.

Így már semmi akadálya, hogy a Sport TV 2003 után újra itthonról sugározzon szinvonalas bokszrendezvényeket, és megpróbálja felidézni a kiemelkedő nézettségű, a többi közt a Nagy „Csonttörő” János – Juan Pablo Chacón mérkőzésekkel fémjelzett gálákat.

„Mindig is örömmel támogattunk úttörő, ugyanakkor jelentős nézettséggel kecsegtető eseményeket. Szép emlékeink vannak Rácz Félix gáláiról, remélem, az újrakezdés is olyan sikeres lesz, mint a kétezres évek első felének gálái voltak” – mondta Máté Pál, a Sport Televízió főszerkesztője.

„A kedvező feltételeken túl elsősorban azért döntöttem a Sport Televízió mellett, mert országos lefedettséggel bír, illetve két és fél millió háztartásban jelen van, másodsorban mert rövid időn belül sikerült megegyeznünk a feltételekben. Nagyon fontos szempont volt, hogy az eseményeinket minél többen lássák. Most már rajtunk a sor, pontosabban Bedákon, Kovácson, Kelemenen, Nagyon és a többieken, hogy a lehető legmagasabb szinten kiszolgáljuk a nézőket” – fogalmazott Rácz Félix sportmenedzser.

A március 23-án, este fél kilenckor kezdődő televíziós közvetítésben a két címmérkőzés mellett Bedák Zsolt visszatérő mérkőzését láthatják a nézők.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik