Sport

Erdei Zsolt hatalmasat kaszálhat

erdei zsolt (erdei zsolt, )
erdei zsolt (erdei zsolt, )

25 dollárt kell befizetni a fizetős csatornáknak, ha látni akarja valaki a nagyközépsúly-félnehézsúlyú négyes torna első felvonását és döntőjét, amelyen egymillió dollárt osztanak szét.

A március 30-i monte-carloi “szupernégyes” bokszgálát, melyen Erdei Zsolt kötelek közé lép „Madár” először az orosz Denis Grachev (12-1-1), ellen lép szorítóba. Ha nyer, akkor júliusban az Edwin Rodriguez (22-0) Ezequiel Osvaldo Madernával (19-0) meccs győzteésvel bunyózhat a Nelson Mandela 95. születésnapja alkalmából rendezett ünnepségen, egymillió dollárért, melyet 60/40 arányban osztanak majd szét.

Érdekesség, hogy bár az esemény Európában van, mégis az Egyesült Államokban az összes nagyobb fizetős kábelcsatornán élőben közvetítik majd 25 dolláros díjért. Gyors fejszámolást követően kiderül, hogy cirka 40 ezer előfizető esetén a közvetítés kitermeli a díjazást. Ez Amerikában a teljes lakosságra vetítve alig 0,0014-es nézettség, ami azért elérhetőnek tűnik, sőt, ennyien tán még Magyarországon is előfizetnének a cirka 5000 forintos díjra…

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik