Sport
Erdei Zsolt (Erdei Zsolt)

Erdei Zsolt hatalmasat kaszálhat

Kálnoki Kis Attila
Kálnoki Kis Attila

rovatvezető. 2013. 02. 26. 11:18

25 dollárt kell befizetni a fizetős csatornáknak, ha látni akarja valaki a nagyközépsúly-félnehézsúlyú négyes torna első felvonását és döntőjét, amelyen egymillió dollárt osztanak szét.

A március 30-i monte-carloi “szupernégyes” bokszgálát, melyen Erdei Zsolt kötelek közé lép „Madár” először az orosz Denis Grachev (12-1-1), ellen lép szorítóba. Ha nyer, akkor júliusban az Edwin Rodriguez (22-0) Ezequiel Osvaldo Madernával (19-0) meccs győzteésvel bunyózhat a Nelson Mandela 95. születésnapja alkalmából rendezett ünnepségen, egymillió dollárért, melyet 60/40 arányban osztanak majd szét.

Érdekesség, hogy bár az esemény Európában van, mégis az Egyesült Államokban az összes nagyobb fizetős kábelcsatornán élőben közvetítik majd 25 dolláros díjért. Gyors fejszámolást követően kiderül, hogy cirka 40 ezer előfizető esetén a közvetítés kitermeli a díjazást. Ez Amerikában a teljes lakosságra vetítve alig 0,0014-es nézettség, ami azért elérhetőnek tűnik, sőt, ennyien tán még Magyarországon is előfizetnének a cirka 5000 forintos díjra…

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

Budapest, 2015. október 19.
Áder János köztársasági elnök (j) október 17-i hatállyal a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszterré nevezi ki Rogán Antalt a Sándor-palota Tükörtermében 2015. október 19-én. Középen Orbán Viktor miniszterelnök, Haszonicsné Ádám Mária, a Köztársasági Elnöki Hivatal (KEH) főigazgatója, Altorjai Anita, a KEH Sajtóigazgatóságának igazgatója, Gróh Gáspár, a KEH Társadalmi Kapcsolatok Igazgatóságának vezetője és Szadai Károly, a KEH főtanácsosa (j-b).
MTI Fotó: Bruzák Noémi
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.