Sport

Vladimir Bozinovic a WPT Baden bajnoka

pénz-zseb (euró, )
pénz-zseb (euró, )

A szerb Vladimir Bozinovic végigtrappolt a döntő asztalon, és ellentmondást nem tűrően szerezte meg a WPT Baden bajnoki címét.

A végső finálét rendezték a World Poker Tour Baden főversenyén, melyen a szerb Vladimir Bozinovic csak egy rövid ideig engedte át a vezetést, de végül magabiztos és nem mellesleg szerencsés játékkal megszerezte a 185 ezer eurót érő bajnoki címet – írja a Poker.hu.

Már csak hat játékos térhetett vissza a WPT Baden 3300 eurós főversenyének döntő asztalára. Az élen Vladimir Bozinovic kezdhetett, de ott volt a fináléban a német Marvin Rettenmaier is, aki a második helyről várta a végső harcot.

A döntő legismertebb és legtöbb élő eredményével rendelkező Rettenmaier nem tudta kihasználni hatalmas tapasztalatát, az ötödik helyen búcsúzott, K-Q lapokkal maradt alul a finn Kimmo Kurko A-Q lapjai ellen.

Ezután Kurko sem húzta sokáig, a negyedik lett, miután Bozinovic rosszabb lapja felfejlődött ellene, aki ezzel nem mellesleg visszavette a vezetést is a versenyben.

Bozinovicot innentől nem is lehetett megállítani, A-T-el kiejtette Oswin Ziegelbeckert, aki A-K-lyal játszott, és a harmadik helyen 84 ezer eurót nyert.

A Heads Up egyenlő arányú zsetonmennyiséggel rajtolt el, de nem sokáig maradt így, Bozinovic ugyanis hatalmas szerencsével Q-J lapokkal legyőzte Paul Berende A-Q indulóját, így akkora előnyre tett szert, amit már nem is lehetett behozni.

Bozinovic a bajnoki címmel élete legnagyobb eredményét érte el, 185 ezer eurót és egy 25 ezer dolláros versenybelépőt nyert, míg Berende 130 ezer euróval vigasztalódhatott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik