Sport

Lemaradtak magyarjaink a döntőről Badenben

Poker(960x640)(7).jpg (póker)
Poker(960x640)(7).jpg (póker)

Sajnos nem jutottak be a fináléba magyarjaink a WPT Baden főversenyén. Kövecses Árpád a 18., míg Péteri Gábor a 15. helyet szerezte meg.

Az elődöntőt rendezték a World Poker Tour Baden főversenyén, a visszatérő 20 játékos között két magyar zsugás lehetett ott. Sajnos azonban egyikőjük sem jutott be a fináléba, Kövecses Árpád a 18., Péteri Gábor pedig a 15. helyet szerezte meg – írja a Poker.hu

Húsz játékossal folytatódott a WPT Baden 3300 eurós Main Eventje. Az élen a bolgár Vladimir Bozinovic állt, aki a negyedik, egyben elődöntő jelentő napon meglehetősen megkeserítette magyarjaink életét.

Kövecses Árpád bár bíztató helyzetben volt, zsetonjai nagy részét hamar elvesztette egy 50-50 szituációban. Innen már nem is bírt visszakapaszkodni, utolsó partijában K-9 lapokkal ment allin, Bodo Sbrzesny K-J jobb indulókézzel megadott, és az A-4-2-J-J közös lapokon ki is ejtette a magyar fiút.

Kövecses végül a 18. helyen végzett, ami 9 200 eurót hozott neki a konyhára. Ennél három hellyel tovább jutott Péteri Gábor, aki az előbb említett Bozinovic ellen bukta el összese zsetonját.

A Q-8-2 flopon Péteri allin tette bolgár ellenfelét, aki K-Q top párral megadott, Péteri 8-5 lapokkal játszott. Sajnos nem érkezett segítség második párjához, sőt ellenfele riverre újabb dámát kapott, így drillel ejtette ki Péterit, aki a 15. helyen 11 ezer eurót nyert.

A döntőig Bozinovic megőrizte vezető helyét, így ő lesz a chipleader a fináléban, ahol mögüle a tavalyi év legjobb európai játékosának választott Marvin Rettenmaier próbálja majd felvenni a harcot a 185 ezer eurós fődíjért.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik