Sport

Kövecses és Péteri menetelnek a WPT Baden főversenyén

Poker(960x640)(7).jpg (póker)
Poker(960x640)(7).jpg (póker)

Négy magyar folytathatta, de csak ketten maradtak a WPT Baden főversenyén. Kövecses Árpád és Péteri Gábor már a legjobb húszban.

Négy magyar zsugás tért vissza a World Poker Tour Baden főversenyének harmadik játéknapjára. Sajnos Skrinyár Gábor és Vizsnyiczai Zsolt a pénz előtt búcsúztak, Péteri Gábor és Kövecses Árpád viszont továbbjutottak, és már biztosan fizetős helyen végeznek – írja a Poker.hu.

44 játékos folytathatta a WPT Baden 3300 eurós főversenyét. Közöttük volt négy magyar is, akik a 27 fizetős helyet célozták meg.

Ketten azonban nem jártak sikerrel, Skrinyár Gábor peches partiban búcsúzott, A-T-el nem tartott ki ellenfele K-9 lapjai ellen, míg Vizsnyiczai Zsolt A-J rosszabb induló kézzel nem tudott javulni egy A-K ellen, így ő is búcsúzni kényszerült.

Ott lesz viszont a folytatásban Kövecses Árpád és Péteri Gábor, akik remekül meneteltek a harmadik napon. Előbbi 349 ezer zsetont gyűjtött a nap végére, amivel egy picit elmarad a 381 ezres átlagtól.

Ennél jóval kevesebb zsetonból gazdálkodhat majd Péteri, aki 247 ezerrel zárt, de így is minden esélye megvan, hogy a negyedik napon a döntőbe verekedje magát.

Az élen a bolgár Vladimir Bozinovic áll jelenleg, közel egymillió zsetont épített, így jelenleg neki van a legtöbb esélye megszerezni a 185 ezer eurós fődíjat.

Már csak 20-an maradtak, a nevesebb játékosok közül Martin Sztaszko és Marvin Rettenmaier is a bajnoki címre pályáznak még.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik