Sport

Négy magyar közelíti a fizetős helyeket Badenben

Poker(960x640)(7).jpg (póker)
Poker(960x640)(7).jpg (póker)

Már csak négy magyar zsugás maradt versenyben a WPT Badenen. Skrinyár Gábor, Kövecses Árpád, Vizsnyiczai Zsolt és Péteri Gábor küzdhetnek tovább a fizetős helyekért.

A második játéknapot rendezték a World Poker Tour Baden főversenyén. 11 magyar kártyás volt érdekelt a hatalmas mezőnyben. Számuk a nem túl szerencsés nap végére négyre csökkent, a nemrégiben a GSOP Badenen döntőző Péteri Gábor gyűjtötte közülük a legtöbb zsetont – írja a Poker.hu.

Megkezdődött az egyenes kieséses szakasz a WPT Baden 3300 eurós főversenyén. Tizenegy magyar lehetett ott a 134 fős mezőnybe. Összesen 27 játékost díjaznak, így több mint száz játékosra szomorú kiesés várt.

Sajnos nem sok örömünk akadt ezen a játéknapon, kiesett ugyanis Czuczor Márton, Bartalos József, Törő István, Zab Attila, Nagy Péter, Slégl Georgina és Szabó Zoltán is.

A rendkívül hosszú és kimerítő, hat darab másfél órás vakszintet követően 44-en maradtak versenyben, köztük négy magyar.

Péteri Gábor csomagolhatta el a legtöbb zsetont közülük, a múlt héten a GSOP Badenen döntőző magyar zsugás 224 500-al zárt. Őt követi Vizsnyiczai Zsolt 185 500-al, Skrinyár Gábor 82 ezerrel és Kövecses Árpád 80 ezerrel.

A német Bodo Sbrzesny kaparintotta meg a vezetést, több mint 400 ezer zsetont gyűjtött.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik