Sport

Újabb hét magyar folytathatja a badeni főversenyt

póker (póker)
póker (póker)

Czuczor Márton, Törő István, Zab Attila, Péteri Gábor, Nagy Péter, Slégl Georgina és Szabó Zoltán vették sikerrel az akadályokat a WPT Baden 1/B napján, így 11 fős magyar különítmény alakult ki a folytatásra.

Az 1/B jelzésű selejtezőnapot rendezték a World Poker Tour Baden főversenyén, a népes magyar táborból heten tudták magukat átverekedni az egyenes kieséses szakaszra, így összesen 11 magyar küzdhet meg a 185 ezer eurós fődíjért – írja a Poker.hu.

Lezajlottak a WPT Baden 3300 eurós főversenyének selejtezői. Az 1/A napról már tegnapelőtt négy magyar zsugás továbbjutott, az 1/B napon pedig még ennél is jobb szereplésben bíztunk.

Nem is véletlenül, ugyanis Ausztria közelségének köszönhetően számítani is lehetett arra, hogy rengeteg hazai kártyás betámadja a nívós körversenysorozat aktuális állomását.

A több mint egy tucat magyar közül végül nem sikerült abszolválni a selejtezőt Mayer Szabolcsnak, Bézsenyi Lászlónak, Telek Lászlónak, Kovács Andrásnak, Purak Zoltánnak és Juhász Benjáminnak sem, viszont hetüknek igen.

A legtöbb zsetont az 1/B-n Czuczor Márton gyűjtötte, 77 800 zsetont csomagolhatott össze a második napra. Őt követi Törő István (67 300), Zab Attila (65 000), Péteri Gábor (58 300), Nagy Péter (45 000), Slégl Georgina (41 600) és Szabó Zoltán (30 100).

A verseny élén megőrizte vezető helyét a finn Kimmo Matias Kurko, így jelen pillanatban neki van a legtöbb esélye a 185 ezer eurós fődíj megszerzésére. Azért a magyarokat sem kell félteni, akik 11 fővel támadják be az egyenes kieséses szakaszt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik