Sport

Esélyek és esélyesek a felnőtt OB-n

A fedett pályás szezon legrangosabb hazai atlétikai eseményére, a felnőttek országos bajnokságára készülnek az ARAK versenyzői.

Kapcsolódó cikkek

A hétvégén, a budapesti Syma Csarnokban megrendezésre kerülő versenyre csak szinttel rendelkező versenyző nevezhető. Az ARAK 16 egyéni és 2 váltó indulással száll harcba az érmekért. Leginkább Babos Rita jó szereplésében bízik a klubvezetés. Ha százszázalékosan egészséges lenne, akkor nem izgulnának, ám Achilles-ínének fájdalma, és annak elviselése akadályozhatja meg a jó helyezések elérésében – leginkább hármasugrásban és magasugrásban, várnák őt a dobogóra.

A papírforma alapján dobogós lehet László Dávid hármasugrásban, hiszen jelenleg a ranglista harmadik helyén áll.
Turcsik Katalin 60 méteren és 200 méteren is a 3.-6. hely egyikére pályázhat, akárcsak Matkó Csaba, aki épp klub társával, Farkas Dáriussal fut versenyt a helyezésekért 1500 és 3000 méteren. Döntős lehet Huszár Kittit a női hármasugrásban, míg a fiatalok közül Szabó Dániel döntőbe kerülése kiváló teljesítményt jelentene 60 méteren.
A váltók közül a női csapatnak lesz könnyebb dolga, az összeállítás még betegségek miatt változhat, de a dobogó itt is elérhető.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik