Sport

Négy magyar a WPT Baden második napján

kártya póker (póker)
kártya póker (póker)

Skrinyár Gábor, Kövecses Árpád, Vizsnyiczai Zsolt és Bartalos József révén négy magyar játékos harcolta ki a továbbjutást a WPT Baden első selejtező napjáról.

Lezajlott a World Poker Tour Baden első selejtező napja. Négy magyar kártyás kvalifikálta magát az egyenes kieséses szakaszra, a legjobban Vizsnyiczai Zsolt szerepelt közülük – írja a Poker.hu.

Kedden kezdetét vette a 3 300 euró nevezési díjú WPT Baden főversenye. Az 1A napra 104 játékos fizetett be, köztük jó pár magyarral.

Sajnos nem sikerült a továbbjutást Polner Attilának, mint ahogy a nemzetközi profik közül kiesett a dán Team PokerStarson Online tag, Mickey „mementmori” Petersen, a brit Barny Boatman, a bolgár Sergii Baranov, az orosz Alexender Dovzhenko és honfitársa, Artem Metalidi is.

A nyolcszintes nap végén négy magyar előtt maradt zseton, a legtöbbet Vizsnyiczai Zsolt gyűjtötte, 92 900-zal várhatja majd a második napot.

Nem sokkal lemaradva tőle következik a szlovák származású Bartalos József (90 700 zseton), valamint Kövecses Árpád (48 300 zseton) és Skrinyár Gábor (39 300 zseton).

Végül 54-en kvalifikálták magukat a folytatásra, az élen a finn Kurko Kimmo Matias, ő 149 700 zsetont halmozott fel maga előtt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik