Sport

Juhász Roland a Videotonba igazolhat

Az RSC Anderlecht a hivatalos honlapján tette közzé, hogy a 76-szoros válogatott Juhász Roland a Videoton FC-nél folytatja a pályafutását.

A belga klub ma kora délután a hivatalos honlapján – igaz csupán a holland és a spanyol nyelvű változaton – bejelentette, hogy megegyezett a Videotonnal a magyar válogatott védő átigazolásáról, aki a közlemény szerint „az idény végéig” kerül a magyar együtteshez.

Juhász ebben az idényben alig kapott szerepet az Anderlechtnél, mivel John van den Brom vezetőedző nem számított rá az első csapatnál.

A Nemzeti Sport információi szerint José Gomes, a Videoton vezetőedzője szerette volna, ha Juhász a fehérváriakhoz kerül, és a klubvezetőknek sikerült teljesíteniük a szakember kérését. Más kérdés, hogy éppen a héten hosszabbította meg szerződését Marco Caneira a klubbal, és Paulo Viniciussal párban a Vidi egyik legbiztosabb pontjai. Ez azt jelentené, ha Juhász játékban akarják tartani – tekintettel a közelgő világbajnoki selejtezőkre – akkor kettőjük közül valakinek a kispad juthat…

A Videoton FC egyelőre még nem kommentálta az Anderlecht bejelentését, a klub hivatalos honlapján egyelőre nincs ezzel kapcsolatos információ.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik