Sport

Bélabácsi volt a legeredményesebb az online hétvégén

internet_dollár (internet, pénz, kalózkodás, )
internet_dollár (internet, pénz, kalózkodás, )

Három magyar online zsugás is döntőzni tudott hétvégén, közülük is Bélabácsi szerepelt a legjobban, aki a Full Tilt Poker 75 ezer dolláros garantált tornáján tudott győzedelmeskedni.

Ismét kiváló magyar eredményekkel zárult az online hétvége a PokerStarson és a Full Tilt Pokeren, ahol több döntő asztalos helyezést is elértek játékosaink. A legjobban „Belabacsi” szerepelt, aki a 75 ezer dolláros garantált tornán menetelt az első helyig, és hozta el a 16 ezer dolláros fődíjat – írja a Poker.hu.

Most hétvégén sem pihentek a magyar online zsugások, hárman is döntő asztalra jutottak. A Full Tilt Poker 163 dollár nevezési díjú, 75 ezer dolláros garantált versenyén 623 játékos között szerezte meg – háromfős alkut követően – a győzelmet Bélabácsi. A legjobb magyar online zsugásnak tartott kártyásunk 16 ezer dollárt tehetett zsebre.

A PokerStarson is szépen szerepeltek magyarjaink, a 109 dolláros Sunday RebuyonZotya87” jutott döntőbe 1130 játékos között. Ott a kilencedik helyet szerezte meg, amivel 5200 dollárt nyert.

Szintén a fináléig menetelt „Pal82”, aki az 55 dollár nevezési díjú The Bigger tornán végül a negyedik helyig jutott. A magyar játékos végig kevés zsetonból gazdálkodhatott, így hatalmas sikert elkönyvelve nyert 15 ezer dollárt, és azt se bánta, hogy lemaradt a dobogóról.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik