Sport

Plusz két és fél év

Marco Caneira a Videoton FC portugál védője hosszú távra tervez a klubnál.

Marco Caneira 2011. augusztus 30-án szerződött a Videotonhoz. Azóta a piros-kékek egyik alapembere, az NB I-ben eddig 29 alkalommal lépett pályára, ezen felül 11 Európa-liga mérkőzésen szerepelt. A játékos a mai napon írta alá új szerződését, melynek értelmében 2015. június 30-ig biztos, hogy a Videoton FC labdarúgója marad.

– Nagyon boldog vagyok, hogy egy ilyen nagy terveket dédelgető klub továbbra is számít rám, éppen ezért örömmel írtam alá az új szerződésemet. Nagyon jól érzem magam a Vidiben, és hosszú távra tervezek Magyarországon, elképzelhető, hogy a közeljövőben a családom is ide költözik. Úgy gondolom, rendkívül eredményes nemzetközi szereplésen vagyunk túl, a célom azonban nem az, hogy ezt az eredményt megismételjük, hanem az, hogy ennél még sikeresebbek legyünk. Szeretnék bajnokságot nyerni a Vidivel, és a Bajnokok Ligájában is szép eredményeket elérni. – nyilatkozta a klub hivatalos honlapján Marco Caneira, miután ma kora délután aláírta az új szerződését.

Caneira eddigi pályafutása során megfordult többek között a Sportingban, az Interben, a Bordeaux-ban, a Valenciában és a Benficában is. A 34 esztendős védő 2002 és 2008 között 25 alkalommal húzhatta magára a portugál válogatott címeres mezét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik