Sport

Öt magyar ért pénzbe Bécsben a Montesino Openen

Poker(960x640)(7).jpg (póker)
Poker(960x640)(7).jpg (póker)

Kisebb magyar sikerrel zárult a Montesino Open versenye Bécsben: Bartalos József, Viczián András, Kövecses Árpád, Nagy Barnabás és Hoffmann Tibor révén öt magyar játékosunk is pénzbe ért.

Csütörtökön vette kezdetét a 200 ezer euró garantált, 340 euró nevezési díjú Montesino Open Bécsben, az esemény február 13. és 18. között zajlik.

A versenyen három első napot tartottak, ezek mindegyikén addig folyt a játék, míg az aznapi mezőny mindössze 10%-a maradt hátra. Összesen 689-en vettek részt a tornán, akik 121-szer újra is vásárolták magukat, így 243 ezer euróra nőtt a nyereményalap.

Természetesen rengeteg magyar játékos is asztalhoz ült, közülük öten jutottak pénzbe és tovább a második napot jelentő kieséses szakaszra, ám a fináléig már egyikük sem jutott el.

A legjobb helyzetben Nagy Barnabás várhatta a folytatást, mégis ő esett ki elsőként, a 70. helyen 740 eurót nyert. Őt követte Hoffmann Tibor az 59. helyen (840 euró nyeremény), Kövecses Árpád a 46. helyen (960 euró nyeremény) és Viczián András a 30. helyen (1240 euró nyeremény).

Végül a legtovább a szlovák származású Bartalos József jutott, ő épp egy pozícióval maradt le a döntőről, a tizedik helyen 3 260 eurót nyert.

A játékot ekkor hagyták abba, a kilenc finalista ma délután kettőtől küzd a 30 ezer eurót érő első helyért. Erre egyébként jelenleg az osztrák Jürgen Chengnek van a legtöbb esélye, aki chipleaderként várhatja a döntő asztalt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik