Sport

Péteri Gábor 23 ezer eurót nyert Badenben

pénz-zseb (euró, )
pénz-zseb (euró, )

A negyedik helyet szerezte meg Péteri Gábor a GSOP Live Baden főversenyének fináléjában. A magyar játékos 23 ezer eurót nyert remek szereplésével.

A kilencfős finálét rendezték a Grand Series of Poker Live Baden főversenyén. Egy magyar játékos volt ott a döntőben, ő Péteri Gábor volt, aki végül a negyedik helyen zárt, amivel 23 ezer eurót tehetett zsebre – írja a Poker.hu.

A döntő napra került sor szombaton a GSOP Live Baden 2 200 eurós főversenyén. Péteri Gábor révén egy magyar játékos lehetett a döntőben, ő 540 ezer zsetonnal az ötödik helyről kezdhette a finálét.

Ezt a pozícióját folyamatosan tudta is tartani, végül egész a legjobb négyig jutott, ahol a későbbi győztes Jouni Kallio ejtette ki. A két játékos a 9-7-5 flopon ment allin, a finnél 6-8 sor volt, Péterinél 6-4 sorhúzó, így csak egy nyolcasban reménykedhetett, de az is csak a felezésre lett volna elég.

Sajnos sem a turn 9, sem a river 5 nem hozta meg a csodakártyát, így Péteri a negyedik helyen búcsúzott, amivel 23 ezer eurót nyert.

Kallio ezek után már nem adott esélyt másik két ellenfelének, a párbajban Karel Kratochvilt verte, így behúzta a 65 ezer eurós fődíjat is. Kratovhcil 42 ezer eurót vághatott zsebre, így annyira ő sem búslakodhat az elmaradt bajnoki cím miatt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik