Sport

Péteri Gábor döntőbe jutott Badenben

Poker(960x640)(7).jpg (póker)
Poker(960x640)(7).jpg (póker)

Öt pénzbe ért magyar közül Péteri Gábor egészen a döntőig verekedte el magát. Az ötödik helyről kezdheti majd meg a harcot a 65 ezer eurós fődíjért a kilencfős fináléban.

Az elődöntőt rendezték a Grand Series of Poker Live Baden főversenyén, a 45 fős mezőny már pénzbe ért, akik közt öt magyar zsugás küzdhetett meg a fináléba kerülését. Ez egyedül Péteri Gábornak sikerült, aki az ötödik helyről kezdheti majd meg a döntő asztalt – írja a Poker.hu.

45 játékossal folytatódott a GSOP Live Baden 1 100 eurós főversenye. A mezőny már pénzbe ért, innentől kezdve már csak az volt a kérdés, hogy ki mennyi pénzzel tér haza az osztrák pókertúráról.

Öt magyar volt ott, hogy megküzdjenek egyben a döntőbe jutásért és a 65 ezer eurós fődíjért. Sajnos hárman korán búcsúztak, Ölvedi Artúr a 40. helyen (2 060 euró nyeremény), Törő István a 38. helyen (2 060 euró nyeremény), míg Tóth János a 35. helyen (2 380 euró nyeremény).

Varga Attila sokáig harcban állt a döntőbe jutásért, végül a 14. hely jelentette a végállomást, ami 3 820 eurót ért számára.

A legtovább Péteri Gábor jutott, aki beverekedte magát a döntőbe, amit 540 ezer zsetonnal az ötödik helyről kezdhet majd meg. Az élen Robert Gorodetsky kezdhet, ő 1.3 millió chipből gazdálkodhat majd a fináléban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik