Sport

Michelisz Norbi egész évben szem előtt lesz

michelisz-norbert(210x140)(1).jpg (michelisz norbert, )
michelisz-norbert(210x140)(1).jpg (michelisz norbert, )

A túraautó-világbajnokságon gyári Hondával rajthoz álló magyar pilótának idén is valamennyi versenye látható lesz az Eurosporton.

A legtöbb sportadóval ellentétben az Eurosport egyik védjegye, hogy nem csak a labdarúgásra helyezi a hangsúlyt, hanem a sportágak széles kínálatával elégíti ki a nézői igényeket. Az 1996 óta magyar nyelven is elérhető csatorna pénteki sajtóbeszélgetésén, kiderült, amellett, hogy is 20 sportág világbajnokságainak küzdelmeit követhetik a nézők élőben, idén is láthatják a túraautó-világbajnokság (WTCC) valamennyi futamát, így természetesen az immár gyári Hondával versenyző Michelisz Norbert is.

”Izgatottan várom, hogy egy olyan, autósporttal átitatott márkához csatlakozhassak, mint a Honda. Vezetési szempontból a hátsókerékhajtásról elsőkerékhajtásra váltás nem lesz egyszerű az elején, de a Honda és a csapatom elszántságával és támogatásával most már a hosszú távú célok elérésére koncentrálhatok, hogy még tökéletesebb versenyzővé váljak, még több versenyt nyerjek és lehetőség szerint már a közeljövőben is a világbajnoki címért harcolhassak.” – mondta Michelisz Norbert.

A WTCC egyike a három autó-világbajnokságnak (Forma-1, WRC Rallye), és egyre népszerűbb a szurkolók körében. Ráadásul az Eurosport saját versenye, így az szokottnál is több háttérinformációt tudhatnak majd meg a nézők.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik