Sport

Meglepő összeállításban a pólóválogatott

Benedek-Tibor(210x140)(1).jpg (benedek tibor, )
Benedek-Tibor(210x140)(1).jpg (benedek tibor, )

Péntek este megkezdődik a 7. Volvo Kupa Kecskeméten. A magyar férfi-vízilabdaválogatott a junior csapat ellen nyitja a tornát.

A nemzeti csapat a juniorválogatott mellett Kanada és Románia legjobbjaival találkozik majd a hírös városban, a péntektől vasárnapig tartó Volvo Kupán. A Benedek Tibor által vezényelt együttes azonban nélkülözni kényszerül majd a hétvégén egyik legjobbját, a kapus Nagy Viktort, csuklósérülés miatt. Ezt figyelembe véve hirdetett keretet a junoirok elleni mérkőzésre a szövetségi kapitány.

A válogatott így akár öt újoncot is avathat, hiszen a két hálóőr, Bisztritsányi Dávid és Lévai Márton, a mezőnyjátékosoknál pedig Angyal Dániel, Fülöp Bence, valamint Somogyi Balázs még nem szállhatott medencébe a felnőtt csapat tagjaként. Ellenben kimaradt példál Gór-Nagy Miklós és Szívós Márton – igaz, a juniorok ellen lesz a legkönnyebb dolga a válogatottnak, így péntek este könnyebb kísérletezni, mint majd a kanadaiak vagy a románok ellen.

A magyar együttes egyébként a fővárosban edzett, majd útnak indult Kecskemétre.

A juniorválogatott elleni csapat
Kapusok: Bisztritsányi Dávid, Lévai Márton.
Mezőnyjátékosok: Angyal Dániel, Bátori Bence, Bundschuh Erik, Fülöp Bence, Hosnyánszky Norbert, Kis Gábor, Mezei Tamás, Salamon Ferenc, Somogyi Balázs, Török Béla, Vámos Márton.
Kimaradók: Decker Attila, Decker Ádám, Gór-Nagy Miklós, Jansik Dávid, Szivós Márton.

A 7. Volvo Kupa menetrendje:
Péntek:
17.00 Románia–Kanada
19.00 Magyarország – magyar juniorválogatott

Szombat:
15.00 magyar juniorválogatott – Románia
17.00 Magyarország–Kanada

Vasárnap:
9.30 magyar juniorválogatott – Kanada
11.30 Magyarország–Románia

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik