Sport

Tíz magyar vette be a badeni kaszinót

A GSOP Live Baden selejtezőiből tíz magyar zsugás kvalifikálta magát az egyenes kieséses szakaszra, így esélyük nyílt megnyerni a 65 ezer eurós fődíjat.

Szerdán rajtolt el a Grand Series of Poker Live Baden, melynek a selejtezős napjairól összesen tíz magyar vívta ki a továbbjutást. A versenyben maradt 126 zsugás már a 65 ezer eurós fődíjért folytathatja tovább a küzdelmeket – írja a Poker.hu.

Február 13. és 16. között rendezik az 1100 euró nevezési díjú GSOP Live Badent, melyre összesen 304 játékos jelentkezett, így kialakult a 304 ezer eurós nyereményalap.

A selejtezőkből végül 126-an kvalifikálták magukat, köztük tíz magyarral. A legjobban Tóth János szerepelt, 71 ezer zsetont gyűjtött, de nem sokkal maradt le tőle Hegedűs Emil, Törő István, Ölvedi Artúr és Varga Attila sem.

Mindent bele kell adni Péter Gábornak, Purak Zoltánnak, Tóth Redmondnak, Kövecses Árpádnak és Gál Zoltánnak is, ők ugyanis nem igazán sok zsetonnal jutottak tovább, így nagyot kell küzdeniük, ha be akarnak érni a 45 fizetős helyek egyikére.

A versenyt Miroslav Lelek vezeti, ő több mint 170 ezer zsetonnal rendelkezik jelenleg. A torna fődíja 65 130 euró, de reméljük, hogy nem ő, hanem valamelyik magyar játékos nyeri majd.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik