Sport

FishOnHeater megnyerte a PokerStars Big 55 versenyét

Dollár torony (dollár, bankjegy, )
Dollár torony (dollár, bankjegy, )

Tovább remekelnek magyarjaink a PokerStarson, tegnap „FishOnHeater” tudott győzedelmeskedni a Big 55 elnevezésű tornán, amivel húszezer dollárt vághatott zsebre.

Folytatódott a magyar zsugások elmúlt napokban megszokott eredményes játéka a PokerStarson. Kedd este ugyanis „FishOnHeater” két és félezer játékos között menetelt az első helyig a Big 55 elnevezésű tornán, amivel húszezer dollár ütötte markát – írja a Poker.hu.

2 496 játékos nevezett a PokerStars Big 55 tornájára, ezzel a nyereményalap 124 800 dollárra nőtt, amiből 324 főt díjaztak. Az egyik legjobb magyar a 17. helyen végzett, „Frici29” 474 dollárt kapott szép futásáért.

Ennél is jobban szerepelt viszont „FishOnHeater” aki bejutott a döntő asztalra. Ott ellentmondást nem tűrően kártyázott, a párbajig egyenes út vezetett számára, ahol a mexikói „saafina”-val találkozott.

A magyar zsugás nem kötött alkut, erőfölénye érvényesült, így meg tudta szerezni a bajnoki címet, ami 19 968 dollárt, átszámolva 4.2 millió forintot eredményezett számára.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik