Sport

Rossz hír: kidőlt a válogatott kapusa

nagy viktor (nagy viktor)
nagy viktor (nagy viktor)

Nagy Viktor, a magyar vízilabda-válogatott első számú kapusa a románok elleni Világliga-meccs bemelegítésekor sérült meg.

Bár csak szerdán lesz végleges diagnózis, de a következő hetekben Nagy Viktor biztosan nem áll a magyar csapat kapujában – írja a vlv.hu. A románok elleni Világliga-mérkőzés melegítése közben valószínüleg egy lövés elvitte a kezét, és a jobb csuklója megsérült. Így Benedek Tibor szövetségi kapitány biztosan nem számíthat rá a hétvégén kezdődő hagyományos Volvo Kupán sem.

A magyar válogatott jelenlegi első számú kapusa a vlv.hu kérdésére elárulta:

„Szalagszakadást szenvedtem, de még nem tudni, hogy mennyire komoly ez a sérülés. A románok elleni Világliga-meccs előtti bemelegítésnél volt egy rossz lövés, amit védtem, s eléggé megfájdult a kezem. A második negyedre már rosszul éreztem magam, émelyegtem, fájt a csuklóm, aztán már a labdát sem tudtam megfogni. Akkor kértem a cserét, és utána kiderült, hogy komolyabb a dolog. Először egy félmegoldással, fáslival rögzítettem gipszet rá, mert MR-vizsgálatra csak később kaptam időpontot. Az még nem derült ki, hogy teljes vagy részleges szakadásról van-e szó. Dr. Gábor Antal, a csapat orvosa azzal biztat, hogy valószínűleg nem kell műteni. Arra számítok, hogy úszógipszet kapok, vízbe mehetek, vagyis a formámból nem fogok teljesen kiesni, csak védeni nem tudok néhány hétig.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik