Sport

Keselyű támadt a hokicsapatra

Kondorkeselyű (kondorkeselyű, echl, )
Kondorkeselyű (kondorkeselyű, echl, )

A harmadik számú tengerentúli profi liga pénteki fordulójában a Bakersfield Condors – Kóger Dániel csapata – a Las Vegast fogadta. A mérkőzés elején elszabadult a kabalaállat.

Kóger Dániel csapata, a Bakersfield Condors a Las Vegast fogadta a harmadik számú amerikai profi jégkorong-ligában, az ECHL-ben. A Rabobank Arénában a meccs hagyományosan az amerikai himnusszal kezdődött, miközben a hazaiak előhúzták a kabalaállatukat, egy 18 éves, 15 kilós, háromméteres szárnytávolságú kondorkeselyűt.

Az Andokban őshonos madárnak nem tetszett a mutatvány, nemes egyszerűséggel leugrott az idomár kezéről, és ha randalírozni nem is kezdett, azért némi pánikot okozott. A hazai csapat csatára, a válogatott Kóger (15-ös mezben) hozta a magyar virtust, botjával terelgette le a jégről a dögevőt (1:15-nél) pechére pont a saját kispadja felé, ahol a madár némi ijedtséget okozva előbb a  palánkra szállt, majd “beugrott cserének”.

A próbák tökéletesek voltak, de az élő show megzavarta a madarat” – kommentelte a youtube videót az idomár, aki a madár befogása közben akkorát esett a jégen, hogy négy bordája is elrepedt.

A vidám közjátékot követően a vendégek örülhettek, hiszen a 4-1-re verték a hazai csapatot. Kóger pontot nem szerzett, egy lőtt és egy kapott gólnál volt jégen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik