Sport

Ismét remekeltek a magyar online zsugások

Újabb remek online hétvégén vagyunk túl, mely nem maradhatott el szép magyar eredmények nélkül. Hárman is felértek a dobogóra, közülük „SlyderS1” megnyerte a Turbo Multi-Hundot.

Nagyszerű magyar eredmények születtek most hétvégén is a PokerStarson és a Full Tilt Pokeren. „SlyderS1” a multi Turbó Hundon tudott győzedelmeskedni, de még sem ő nyerte a legtöbb pénzt, hanem „Pal82”, aki a Sunday Kickoff bronzéremért kapott majd 15 ezer dollárt – írja a Poker.hu.

Számos remekbeszabott magyar online eredmény született február második hétvégéjén, kezdjük is sorba venni őket.

A világ legnagyobb termében, a PokerStarson Pal82” teljesítménye emelkedett ki. A 109 dolláros Sunday Kickoffon menetelt közel kétezer játékos közül a döntő asztalra. Ott a harmadik helyet tudta megszerezni, amiért 14 446 dollárt vághatott zsebre.

Úgy látszik „komoaba”-nak remekül fekszik a The Big 162 versenye, ugyanis kereken egy hete megnyerte azt, most vasárnap pedig a hetedik helyig jutott, amivel hétezer dollár ütötte markát.

Érdemes még megemlíteni „Orfi14” nevét, aki hatalmas mezőnyben, 12 ezer játékos között jutott fináléba az egy dollár nevezési díjú Sunday Sparkon, amin végül az ötödik helyet szerezte meg, és 2 365 dollárt nyert.

A Full Tilt Pokeren is születtek szép magyar eredmények, de a legszebb mind közül „SlyderS1” nevéhez fűződik, aki a Turbo Multi-Hundo versenyén egészen a győzelemig menetelt, amiért majd 11 ezer dollárt kapott.

Andras Nemeth” révén egy ezüstérmes helyezés is született, mégpedig az 55 dolláros The Multy-Fifty tornán, a magyar zsugás 7 125 dollárt kapott második helyéért.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik