Sport

Németh András tízedik lett az EPT Deauville high rollerén

Az European Poker Tour deauville-i állomásának high roller versenyén pénzbe ért Németh András, a tízedik helyen 23 800 eurót nyert.

Lezajlott az EPT Deauville high roller versenye is, amelyen egy magyar zsugás ért pénzbe a hihetetlenül erős mezőnyben. Németh András a tízedik helyet szerezte meg, amivel 23 800 eurót nyert – írja a Poker.hu.

Mindössze három nap alatt „lezavarták” az European Poker Tour Deauville 10 300 eurós high roller tornát. Összesen 85-en neveztek, akik közül 14-en éltek a visszavásárlás lehetőségével, így kicsivel több mint 950 ezer eurós nyereményalap jött létre.

12 játékost díjaztak, ahova sokáig két magyar zsugásnak volt esélye bejutni, az első napról ugyanis továbbjutott Nagygyörgy Tibor és Németh András.

Előbbi hiába tudott folyamatosan az élmezőnyben tartózkodni, végül a peches buborék-fiú (az a játékos, aki éppen egy hellyel marad le a fizetős helyekről) szerepe jutott rá, a 13. helyen pénz nélkül távozott.

Németh viszont sikeresen bejutott a díjazott helyek közé, ott azonban a 10. pozíció jelentette neki a végállomást. Utolsó partijában hatospárral ment allin, amit egy KQ-val adott meg Steven Silverman, és sajnos a T-K-8-Q-T  közös lapoknak köszönhetően jobb kétpárral kiejtette a magyar fiút.

A tornát végül a cseh Vojtech Ruzicka nyerte meg, 313 ezer eurót tehetett zsebre, a párbajban az amerikai Timothy Reillyt verte, aki 180 ezer euróval gazdagodott a második helyen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik