Sport

Húsz percre lehúzta a rolót az ETO a Vácnak

32-15-re győzött a Győri ETO KC a Váci NKSE ellen az NB1 17. fordulójában.

Női kézilabda NB1 17. forduló
GYŐRI AUDI ETO KC – Váci NKSE 32-15 (11-4)
Győr, 1000 néző.

Győri Audi ETO: Herr – Görbicz 5 (3), Lekic 3, Löke 4, Hornyák 4, Szepesi 2, Orbán 1. Csere: Rédei-Soós 1, Tervel 1, Radicevic 4, Kovacsics 3 (2), Amorim 4. Kiállítások: 4 p. Vezetőedző: Ambros Martín.

Váci NKSE: Triffa – Niksic, Farkas 1, Fülöp 2, Tápai 4 (1), Szondi 4, Virág 1. Csere: Ertl, Puhazák, Barján, Ivanics, Bíró, Mészáros, Klivinyi 2 (2), Nagy, Mayer 1, Kiállítások: 8 p. Vezetőedző: Gulyás István.

A Győri Audi ETO Bajnokok Ligája szintű védekezést és támadójátékot mutatott a mai mérkőzésen, amellyel az első félidőben mindössze 4 gólt engedélyezett ellenfelének. A második félidőben a támadójáték is felpörgött, így nagyarányú győzelem született a Vác ellen.

„Az első félidőben a védekezés működött kiválóan, de a támadásokban voltak pontatlanságok, technikai hibák. A második félidőre a támadójátékunk is feljavult, így összességében elégedett vagyok a csapat mai teljesítményével.” – nyilatkozta a mérkőzésről Ambros Martín, a Győr vezetőedzője.

Herr Orsolya, a Győr kapusa az alábbiak szerint értékelte a meccset: „Ilyen szintű védekezés mögött öröm a kapuban állni. Az első félidő sikerei magabiztossá tettek, így a későbbiekben több ziccert is sikerült hárítanom.”

Gulyás István értékelése: „A körülményekhez képest védekezésben jól teljesített a csapat, de támadásban még van mit javítanunk.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik