Sport

Alakul a mezőny

Káldor András

2013. 02. 07. 18:52

Idén 8. alkalommal kerül megrendezésre a Vérteskozma Made In Run Erdei Rock ‘n Roll Futás 2013. április 14-én. A szervezők friss hírekről számoltak be.

Korábban a témában:

A felújított turista ház méltó házgazdája lesz az egyre több versenyzőt vendégül látó versenynek. A rendezők a jól bevált három távon (1 km, 5 km, 15 km) idén sem változtatnak. Minden időben kihívás ezen a hegyes völgyes pályán a kilométerek teljesítése. Az idén ismét sikerült neves sportolókat meghívni, a Fehérvár KC játékosa Siti Eszter, valamint nővére Siti Beat a magyar kézilabda válogatott edzőjét, a Fehérvár KC másodedzője egészen biztosan ott lesz a rajtnál. Természetesen velük együtt a Fehérvár KC kézilabdázóival is találkozhatunk a megmérettetésen.

Ismételten elfogadta a szervezők meghívását Száraz Dénes színművész az X2S Iron Team csapatának tagja. Ő, és a csapat tagjai felkészülési állomásnak tekintik a vérteskozmai futóversenyt. A színész elárulta, hogy harmadszor is nekifeszül a nagyatádi IronMan versenynek. A verseny főrendezőjétől, Kaufer Tamástól megtudtuk, hogy még egy neves színművészt vár a versenyre, de csak később jelentik be, hogy kiről is van szó.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

Le·nyfalu, 2009. november 14.
Egy civil gÈpkocsiba rejtett traffipax Le·nyfalun. Az idÈn ·prilis Ès j˙nius kˆzˆtt nagymÈrtÈkben nıtt a hal·los kˆz˙ti balesetek sz·ma, Pest megyÈben, ezÈrt szolg·latba ·llÌtottak egy "l·thatatlan traffipaxot", egy "rendıri jelleg nÈlk¸li civil szemÈlygÈpkocsit", amely mozg·s kˆzben is kÈpes rˆgzÌteni a szab·lysÈrtÈseket. V·con Ès Le·nyfalun pedig, sebessÈgmÈrı rendırt ·br·zolÛ b·bukat is "szolg·latba" helyeztek a megelızÈs vÈgett.
MTI FotÛ: Kov·cs Attila
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.