Sport

Alakul a mezőny

Idén 8. alkalommal kerül megrendezésre a Vérteskozma Made In Run Erdei Rock ‘n Roll Futás 2013. április 14-én. A szervezők friss hírekről számoltak be.

Kapcsolódó cikkek

A felújított turista ház méltó házgazdája lesz az egyre több versenyzőt vendégül látó versenynek. A rendezők a jól bevált három távon (1 km, 5 km, 15 km) idén sem változtatnak. Minden időben kihívás ezen a hegyes völgyes pályán a kilométerek teljesítése. Az idén ismét sikerült neves sportolókat meghívni, a Fehérvár KC játékosa Siti Eszter, valamint nővére Siti Beat a magyar kézilabda válogatott edzőjét, a Fehérvár KC másodedzője egészen biztosan ott lesz a rajtnál. Természetesen velük együtt a Fehérvár KC kézilabdázóival is találkozhatunk a megmérettetésen.

Ismételten elfogadta a szervezők meghívását Száraz Dénes színművész az X2S Iron Team csapatának tagja. Ő, és a csapat tagjai felkészülési állomásnak tekintik a vérteskozmai futóversenyt. A színész elárulta, hogy harmadszor is nekifeszül a nagyatádi IronMan versenynek. A verseny főrendezőjétől, Kaufer Tamástól megtudtuk, hogy még egy neves színművészt vár a versenyre, de csak később jelentik be, hogy kiről is van szó.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik