Sport

Ébredezik a Lakers

Kobe Bryant  (kobe bryant, los angeles lakers, )
Kobe Bryant  (kobe bryant, los angeles lakers, )

A Los Angeles Lakers kosárlabdacsapata Brooklynban nyert az NBA legutóbbi játéknapján. Ez volt zsinórban a harmadik sikere az együttesnek.

A Los Angeles Lakers ebben a szezonban nem nyújt valami kiegyensúlyozott formát – és akkor még finoman fogalmaztunk. Kobe Bryanték magyar idő szerint szerda hajnalban Brooklynban vendégeskedtek, azonban nem számíthattak a sérült Dwigth Howard, illetve az eltiltott Metta World Peace játékára.

A Los Angelesiek a félidőben még magabiztosan vezettek, azonban a hazai együttes főleg Brook Lopez vezérletével visszakapaszkodott a meccsbe. A bozontos center a hajrában 83-82-es vezetést szerzett az övéinek, innentől kezdve azonban csak a Lakers dobott pontot, és tulajdonképpen magabiztosan nyert. Bryant volt ezúttal is a húzóember a maga 21 pontjával, bár a csapat szurkolói minden bizonnyal új kedvencre leltek az ezúttal dupla-duplával (14 pont, 12 lepattanó) jelentkező Earl Clark személyében.

A Houston Rockets mindeközben ligarekordot állított be, az együttes játékosai ugyanis nem kevesebb, mint 23 triplával terhelték meg a Golden State Warriors gyűrűjét. Egy ilyen jeles estét nem is koronázhatott volna meg más, mint egy 31 pontos győzelem. Korábban az Orlando Magic csapatának sikerült egy mérkőzésen 23 trojkát értékesítenie.

Eredmények – NBA, alapszakasz
Indiana Pacers – Atlanta Hawks 114-103
Brooklyn Nets – Los Angeles Lakers 83-92
Memphis Grizzlies – Phoenix Suns 90-96
Houston Rockets – Golden State Warriors 140-109
Denver Nuggets – Milwaukee Bucks 112-104

Ajánlott videó

Olvasói sztorik