Sport

Kilenc magyar az EPT Deauville második napján

Lezajlottak a selejtezők az European Poker Tour Deauville főversenyén, melyekről kilenc magyar zsugás vívta ki a továbbjutást, akiknek így esélyük nyílt a 770 ezer eurós fődíjra.

Újabb EPT versenyt rendeznek Európában, ezúttal a rendkívül népszerű francia helyszín, Deauville a soros, ahol összesen 782-en gyűltek össze, hogy megküzdjenek a 770 ezer eurós fődíjért – írja a Poker.hu.

Tizenkét magyar zsugás látogatott ki Deauville-be, hogy megküzdjenek az 5300 eurós EPT főversenyen. Rajtuk kívül még 770 játékos fizette be a borsos nevezési díjat, így a nyereményalap 3,7 millió euróra nőtt.

Végül a tizenkét magyarból kilenc vette sikeresen a selejtezős akadályokat. Sajnos távozni kényszerült Kovács András, Mayer Szabolcs és Vizsnyiczai Zsolt is.

Ott lehet viszont a folytatásban Purak Zoltán, Németh András, Czuczor Márton, Kukucska Szabolcs, Birizdó István, Juhász Benjámin, Borsy László, Nagygyörgy Tibor és Botond Balázs.

Közülük Purak gyűjtötte a legtöbb zsetont, 91 ezerrel folytathatja, míg az átlagstack nagyjából 56 ezer zseton.

Az élen a svéd David Ostrom áll jelenleg, ő és a szlovén Casey Kastle gyűjtöttek 200 ezernél is több zsetont, így messze nekik van a legtöbb esélyük jelen pillanatban a 770 ezer eurós fődíjra.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik