Sport

Mervin Chan az Aussie Millions bajnoka

Poker(960x640)(7).jpg (póker)
Poker(960x640)(7).jpg (póker)

Élete első élő versenyén rögtön a bajnoki címig menetelt a maláj Mervin Chan, aki nem mellesleg 1.6 millió dollárt nyert az Aussie Millionson.

Újabb sikertörténet íródott, a helyszín ezúttal az Aussie Millions főversenye volt, ahol a maláj Mervin Chan élete első nagyversenyén a győzelemig menetelt. A bajnoki trófea mellé járt neki az 1.6 millió ausztrál dollár is, és egy luxus autó – írja a Poker.hu.

Sajnos a magyar szempontból balul elsült 10 600 dollár nevezési díjú Aussie Millions főversenyén bajnokot avattak tegnap. Mint ismert, a remekül menetelő Szabó Zoltán két hellyel maradt le a fizetős helyekről, peches kieső partija azt eredményezte, hogy nem magyar játékos kezébe került a trófea.

A döntő asztal végül hét fővel alakult ki, amit az amerikai Dan Shak kezdhetett meg az élről, de ott volt a fináléban a híres finn, Patrik Antonius is. Rajtuk kívül három ismeretlen ázsiai játékos, valamint két ausztrál küzdhetett meg a győzelemért.

A finálé végül olyan hosszúra nyúlt, hogy négy főnél félbe kellett szakítani, akkor már csak Antonius, Shak, valamint Joseph Cabret és Mervin Chan voltak játékban.

Végül Shak lett a negyedik, majd őt követte Antonius, a párbajt így Chan és Cabret vívhatták. Előbbi egyébként hatalmas zsetonelőnnyel rendelkezett a Heads Up kezdetén, ami nem is tartott sokáig.

Az utolsó partiban a 8-7-3-8 közös lapokon mentek allin, Chan 8-6 drillel, míg Cabret A-3 egy párral és színhúzóval játszott. A river egy semleges király lett, így Chan szerezte meg a győzelmet.

A maláj játékos élete első nagyversenyét játszotta, ami végül 1.6 millió ausztrál dollárt és egy ajándék luxusautót hozott neki a konyhára. Cabret sem búslakodhatott, ugyanis ő egymillió dollárral gazdagodott.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik