Sport

Kiválóan hangolt a svájciakra a Pick

Az első félidő hajrájában állva hagyta a Pick Szeged az FTC-Pler csapatát, a második játékrészben pedig tovább folytatta a gólerős játékát a csapat.

A mérkőzés elején jól tartotta magát a Fradi. A Pick több alkalommal is ellépett két-három góllal a vendégektől, de elsősorban Paul Teodor bravúrjainak köszönhetően tapadtak és fel is zárkóztak a hazaiakra a fővárosiak.

A 12. percben Skaliczki mester időt is kért, de a 20. percig nem változott a játé képe. Ekkor Tatai helyett Mikler állt be a kapuba és a védéseinek köszönhetően a Szeged könnyű gólokkal állva hagyta a Fradit. Támadásban Ancsin volt a legeredményesebb az első félidőben öt góljával, a játékrész 20-14-es szegedi vezetéssel zárult.

A második félidőben tovább folytatta a Pick a magabiztos játékát. A Mikler parádé a kapuban folytatódott, a vendégektől egyedül Kocsi tudott rendre túljárni az eszén, a beállós összesen hat gólt szerzett a találkozón. Támadásban a Picknél mindenki meglőtte a maga góljait, így a végére tekintélyes, 38-24-es hazai győzelem született.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik