Sport

Újra támadják Bécset a magyar pókeresek

kártya póker (póker)
kártya póker (póker)

Összesen kilenc magyar zsugás jutott tovább a selejtezőből a Mega Poker Series főversenyén, akik mind ráhajthatnak az 54 ezer eurós fődíjra.

Szerdán vette kezdetét a 770 eurós Mega Poker Series főversenye Bécsben, ahova természetesen rengeteg magyar zsugás látogatott ki. A két selejtező napról összesen kilencen jutottak tovább, így ők küzdhetnek meg a mamutmezőnyben az 54 ezer eurós fődíjért – írja a Poker.hu.

Lezajlott a két selejtező nap a Mega Poker Series főversenyén, a 770 eurós nevezési díjat 407-en fizették be, akik közül 49-en éltek az újravásárlás lehetőségével, így kialakult a 310 ezer eurós nyereményalap.

A győztes 54 ezer euróval gazdagodik majd, amire kilenc magyar játékosnak van esélye. Az 1/A napról a Budapesten élő Lebor Benjamin, Bézsenyi László, azaz Laci papa, illetve Varga Gergely jutottak tovább.

Az 1/B selejtező nap még jobban sikerült, ugyanis Boros Péter, Telek László, Bucher András, Kapitány Zoltán, Kövecses Árpád és Magyar István is kvalifikálták magukat a második napra.

A mezőny 244 fősre csökkent, az összetett élén a lengyel Rafal Gontarczyk szerezte meg a vezetést. A második nap vízválasztó lesz, ugyanis ekkor ér majd pénz várhatóan a mezőny. Mivel 66 főt díjaznak, így még a játékosok negyede üres kézzel fog távozni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik